PoetsmiddelenWeergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AUTOGLYM AUTOFRESH
Autofresh is een luchtverfrisser voor gebruik in de auto. Het bevat een geurconcentraat voor direkte toepassing in het interieur. Het niet vlekkende middel schakelt vervelende geurtjes uit die veroorzaakt zijn door vocht, huisdieren, tabak en uitlaatgassen. Sproei een kleine..
10,99€
AUTOGLYM BUMPER & TRIM GEL
Verfraait en beschermt door het verwijderen van poetsmiddel, vlekken en vuil van alle niet gespoten plastic en rubber delen. Bumper & Trim gel brengt de originele kleur terug en geeft een beschermende laag tegen luchtvervuilende omstandigheden, vervuiling van verkeersaanslag en vero..
13,99€
AUTOGLYM CAR GLASS POLISH
Car Glass Polish verwijdert snel verkeersaanslag, olie, vet, teer en insecten en geeft een kristalhelder smetvrij resultaat. Voorkomt beslagen ruiten (behandeling na ca. 2 weken herhalen) In tegenstelling tot gewone glasreinigers, is Car Glass Polish een was- en siliconenvrije rei..
10,99€
AUTOGLYM CARAVAN EN MOTORHOME CLEANER
TOPPRODUCT OM UW CAMPER GEMAKKELIJK IN OPTIMALE STAAT TE BRENGEN EN HOUDEN ! Caravan & Motorhome Cleaner is een geconcentreerd, multifunctioneel reinigingsmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor het hele jaar te gebruiken, snel onderhoud aan recreatieve voertuigen. Bnr.280012 14,99 Het kan geb..
14,99€
AUTOGLYM CUSTOM WHEEL CLEANER
Zuurvrije reiniger voor geanodiseerde, gepolijst aluminium, verchroomde of magnesium velgen. Verwijdert snel en eenvoudig het remstof, corrosie en overige aanslag van zelfs de meest ingewikkelde velgontwerpen.   ..
15,98€
AUTOGLYM EXTRA GLOSS PROTECTION
Hoog glanzende beschermer voor perfectionist. Voor een langdurige bescherming. Extra Gloss Protection is een krachtig beschermingsmiddel en bevat geen schoonmaak- of poetsmiddelen en kan alleen gebruikt worden op schoon, droog, vlekkeloos lakwerk. Ideaal indien vo..
19,99€
AUTOGLYM FAST GLASS
Schone voor- en zijruiten zijn essentieel voor veilig rijden. Gebruik Fast Glass voor een snelle reiniging van ramen, zowel aan de binnen- als buitenkant. Fast Glass geeft een kristalhelder schoon resultaat en omdat het geen schuurmiddelen bevat wordt het aanbevolen voor gebruik o..
10,99€
AUTOGLYM HEADLIGHT RESTORATION
Complete kit, alles wat u nodig heeft om doffe koplamp kappen te herstellen!   Inhoud: 100 ml koplamphersteller 1 opzetstuk voor de schijven 6 x P800 schuurschijven 4 x P1500 schuurschijven 1 x P2000 schuimrubber schuurschijf 1 x P3000 schuimrubber s..
42,29€
AUTOGLYM INSTANT TYRE DRESSING
Eenvoudig sprayen op natte of droge banden en laten drogen. Het mengsel van duurzame polymeren en emulgatoren zal het uiterlijk van uw banden compleet verfrissen en laat een nieuwe natuurlijke glans achter. Instant Tyre Dressing kan ook gesprayd worden op natte motoronder..
13,00€
AUTOGLYM INTENSIVE TAR REMOVER
Teerspetters zijn lelijk en kunnen vlekken geven op het lakwerk. Intensive Tar Remover verwijdert onmiddellijk teer van het lakwerk en plastic en maakt het mogelijk om het eenvoudig weg te vegen of te wassen gedurende een routine wasbeurt. Intensive Tar Remover kan ook gebruikt wo..
13,00€
AUTOGLYM INTERIIOR SHAMPOO
Car Interior Shampoo bevat een zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van actieve oppervlakte ingrediënten en geur verdrijvende middelen die snel, veilig, grondig en diep reinigen. De gebruiksvriendelijke spray is gemakkelijk af te nemen en verwijdert vlekken en vuil van alle soorten synthe..
13,00€
AUTOGLYM LEATHER CARE BALM
Lederen bekleding is zeer duurzaam op voorwaarde dat de essentiële oliën en oppervlakte beschermende middelen regelmatig worden aangevuld omdat deze aangetast worden door uitdroging en algemene slijtage. Leather care balm is een zorgvuldig samengestelde emulsie bestaande uit zeep, natuu..
19,99€
AUTOGLYM LEATHER CLEANER
Reinigt en beschermt lederen bekleding. Na reinigen opnieuw beschermen met Leather Care Balm. ..
13,00€
AUTOGLYM METAL POLISH
Geeft een briljante langdurige bescherming op poetsbare metalen, inclusief chroom, roestvrij staal, koper, geel koper, aluminium en legeringen.Aanbevolen voor gebruik op auto's, motorfietsen, vliegtuigen, boten en caravans voor het poetsen van glanzend metalen delen zoals grilles, koplampen, port..
17,99€
AUTOGLYM ODOUR ELIMINATOR
Verwijdert nare luchtjes als rook- en hondengeur. In handige sprayflacon Geschikt voor alle interieur oppervlakken. ..
14,99€
AUTOGLYM PAINT RENOVATOR
Het gebruik van schurende poetsmiddelen moet altijd beperkt blijven tot de aanpak van specifieke probleemgevallen zoals krasjes en oxidatie. Bij voorkeur eerst met Super Resin Polish proberen, waarbij het probleem mogelijk al wordt opgelost zodat de lak niet onnodig wordt aangeta..
11,99€
AUTOGLYM SHAMPOO CONDITIONER
Het regelmatig wassen, vooral als het slecht weer is, is de beste manier om de lak van uw auto te beschermen. Gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen bevatten zout, hetgeen een schadelijk effect kan hebben indien het gebruikt wordt op auto's. Bodywork Shampoo Conditioner..
11,99€
AUTOGLYM SUPER RESIN POLISH
De gebruiksvriendelijke combinatie van een schoonmaak-, poets- en beschermingsmiddel. Ideaal voor alle types nieuw of licht beschadigd lakwerk van auto's, inclusief metallic lakken. Super Resin Polish bevat licht moleculaire beschermende bestanddelen, welke zorgdragen voor een ui..
16,99€
AUTOGLYM ULTRA DEEP SHINE
Speciaal ontwikkeld voor een mooie streeploze afwerklaag op alle lak types, maar vooral geschikt voor donkere kleuren en moderne lakken op waterbasis. Speciaal aanbevolen voor nieuw- of licht verweerd lakwerk. Zorgt ook voor bescherming door middel van sterke, streeploze, hoogglan..
28,99€
AUTOGLYM VINYL EN RUBBER CARE
Een verbazend veelzijdig preparaat ontwikkeld met de nieuwste technologieën, waardoor het onderhoud van het uiterlijk van uw auto enorm vereenvoudigd wordt. Een mengsel van polymeren en emulgators reinigen zacht alle plastics, vinyl en rubber en laten een prachtig beschermende gl..
11,99€
MEGUIARS CARPET & INTERIOR CLEANER
Koffie en andere vervelende vlekken mogen geen onderdeel uitmaken van uw autobekleding. Carpet & Interior Cleaner is perfect te gebruiken op stoffen onderdelen zonder dat deze verkleuren. Het vuil wordt uit de stof getild waarna u het met een doek kunt verwijderen. Verwijdert vlekken op olieb..
14,99€
MEGUIARS CLAY KIT
..
27,00€
MEGUIARS COMPOUND DA POWER PACK
Deze pack is een uitbreiding op het Dual Action Power System. Het Compound Pack bevat alles wat u nodig heeft om krassen, oxidatie en kalkvlekken te verwijderen. De set bevat Ultimate Compound en een cutting pad. Leverbaar zolang de voorraad strekt ..
24,99€
MEGUIARS DEEP CRYSTAL SYSTEM CARNAUBA WAX
De vertrouwde Cleaner Wax is voorzien van een EU-label en weer terug in onze product range! Met een behandeling van Cleaner Wax wordt de lak zacht gereinigd, waardoor lichte oxidatie en verkleuring verdwijnen. De polish elementen voeden de lak en de polymeren in deze wax brengen een duurzame besc..
15,98€
MEGUIARS DEEP CRYSTAL SYSTEM PAINT CLAENER
Deze niet-schurende lakreiniger verwijdert wegdekvervuiling, contaminatie, lichte vervaging, poetskringen en fijne krasjes. Zo wordt op een veilige manier beschadigde en doffe lak hersteld. Dit product wordt met de hand aangebracht. ..
16,26€
MEGUIARS DEEP CRYSTAL SYSTEM POLISH
Deze pure polish is speciaal ontwikkeld om een ultieme glans te creëren en de lak te conditioneren en voeden. Ook verwijdert het minuscule krasjes. Donkere kleuren worden donkerder en lichtere kleuren dieper van kleur. Polish is de geheime sleutel om een ongelooflijk diepe wet look glans te creër..
16,26€
MEGUIARS GOLD CLASS CAR WASH SHAMPOO & CONDITIONER 473ML
De lak van uw auto wordt verwend met luxueus schuim en rijk voedende conditioners. U ziet snel een prachtige glans dankzij de korte droogtijd. ‘Molten Magic’ is één van de termen die gebruikers in de US hanteren om deze bestseller te beschrijven. ..
13,99€
MEGUIARS GOLD CLASS ENDURANCE HIGH GLOSS
Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen. Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten. ..
16,99€
MEGUIARS GOLD CLASS RICH LEATHER CLEANER & CONDITIONER
Reinigt, voedt en beschermt leer, een complete leerverzorging in één enkele behandeling! Rich Leather Cleaner-Conditioner is te gebruiken voor zowel uw auto als in huis. Hoogwaardige conditioners voeden het leer en houden het soepel en mooi. Laat geen wit residu achter, perfect te gebruiken voor ..
19,99€
MEGUIARS HOT RIMS ALL WHEEL & TIRE CLEANER
Reinig nu velgen én banden met één product! Met Hot Rims Wheel & Tire Cleaner ziet u hoe vuil simpelweg van uw velgen en banden wordt afgetild. Ons Xtreme Cling™ schuim is ontworpen om krachtig op verticale oppervlakken te werken en alles wat tussen uw wielen en die briljante glans komt aan t..
16,99€
MEGUIARS HOT RIMS BRAKE DUST BARRIER
Dankzij geavanceerde technologie is het nu mogelijk een duurzame, beschermende barriere aan te brengen tussen vuil en het oppervlak van uw velgen. Vuil kan zich niet hechten aan de velgen. Worden de velgen toch vuil, dan spoelt u dit er simpelweg af met water. Het reinigen van velgen wordt dus no..
19,99€
MEGUIARS NATURAL SHINE PROTECTANT
Houd dashboard, sierlijsten, banden en andere rubber en vinyl oppervlakken als nieuw. Dit product heeft milde, reinigende eigenschappen die ervoor zorgen dat dagelijks vuil geen kans krijgt en de originele, natuurlijke staat behouden blijft zonder teveel glans te creëren. Natural Shine bevat een ..
17,99€
MEGUIARS NXT GENERATION CAR WASH
De synthetische, op polymeren gebaseerde shampoo dringt door tot het vuil, emulgeert en lost vuil op zonder de bescherming van de wax te strippen. De pH gebalanceerde formule verwijdert wegvuil en oppervlaktevervuiling op een zachte maar effectieve manier. ..
10,99€
MEGUIARS NXT GENERATION CAR WASH 1892ML
De synthetische, op polymeren gebaseerde shampoo dringt door tot het vuil, emulgeert en lost vuil op zonder de bescherming van de wax te strippen. De pH gebalanceerde formule verwijdert wegvuil en oppervlaktevervuiling op een zachte maar effectieve manier. Goed voor 38 wasbeurten - verbruik p..
27,00€
MEGUIARS NXT GENERATION TECH WAX 2.0 LIQUID
Een synthetische wax die een diepe, levendige kleur geeft en een geweldige wet look glans. Hydrophobic Polymer Technology™ geeft een waterafstotend effect en beschermt tegen oxidatie, corrosie, UV-stralen en het achteruitgaan van de lak. De lak wordt gevoed en beschermd tegen de invloeden van b..
30,49€
MEGUIARS ODOR ELIMINATOR
Ideaal product dat vervelende geurtjes effectief neutraliseert. In plaats van de geur voor een korte tijd te verdoezelen met geurverfrisser, pakken we die aan zodat deze permanent verdwijnt. Geurtjes van tabak, eten, huisdieren worden ingekapseld en verdampen zodat ze niet terug kunnen komen. ..
15,98€
MEGUIARS PAINT PROTECT
Langdurige bescherming voor uw auto? Het is nu mogelijk met Paint Protect. Dit product werkt als een beschermlaag op de lak van de auto. Hierdoor is de autolak tot wel 365 dagen of 52 wasbeurten beschermd! Ook perfect aan te brengen bovenop een wax (toppen) voor een maximale bescherming. De formu..
19,99€
MEGUIARS PERFECT CLARITY GLASS CLEANER
Speciaal ontwikkeld om een streepvrij resultaat te behalen, een resultaat wat u kunt zien! Ramen blijven langer helder en u krijgt gegarandeerd een streeploos resultaat. Verwijdert insectenresten, boomsappen, wegvuil, nicotineaanslag en vogelpoep eenvoudig en snel. Veilig in gebruik op alle getin..
13,99€
MEGUIARS PLASTX CLEAR PLASTIC CLEANER & POLISH
Deze eenvoudig te gebruiken gel herstelt snel optische helderheid op zowel harde als flexibele doorzichtige kunststof onderdelen. PlastX verwijdert eenvoudig oxidatie, chemische verwaarlozing, vervuiling, vlekken en kleine krasjes op het oppervlak. ..
14,99€
MEGUIARS SCRATCHX 2.0
Zorg dat u ScratchX 2.0 altijd bij de hand heeft voor het snel verwijderen van lakproblemen wanneer deze zich voordoen. De formule ‘bedekt’ geen krassen zoals de meeste traditionele producten doen. Als krassen weg zijn, blijven ze weg! Dit product kan handmatig of met een Dual Action Polisher wor..
18,98€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2018