Lakken


Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AUTOLAK OP KLEUR VOOR U GEMENGD
Autolak door ons voor u gemengd. Klaar terwijl u wacht *. Op basis van de kleurcode van uw auto of aan de hand van onze vele kleurstalen, mengen wij exact de juiste lakkleur voor u. Verkrijgbaar in spuitbus 400ml, lakstift of blik. Benodigd: kleurcode (te vinden in onderhoudsboekje..
25,99€
AUTOLAK, HITTEBESTENDIGE LAK DIVERSE KLEUREN
HITTEBESTENDIGE LAK, DIV. KLEUREN O.A. ZWART, ANTHRACIET, GREY, BLANK ..
16,99€
MOTIP ALU-ZINKSPRAY
Sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Alu-zinkspray heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. MoTip Alu-Zinkspray is hittebest..
18,15€
MOTIP BIJSPUITVERDUNNING SPOTBLENDER
Mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij ‘spot repair’. Door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. MoTip Bijspuitverdunning heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)..
9,34€
MOTIP BLANKE LAK CLEAR VARNISH 500ML
Sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. De blanke lak is krasvast en stootvast..
9,99€
MOTIP BUMPERLAK
Bumperlak met zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Bumperlak heeft een duurzame kleur en duurzame glans en behoudt de originele bumperstructuur. MoTip Bumperlak is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden. ..
16,99€
MOTIP FILLER
Sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering. MoTip Filler is goed schuurbaar, zowel nat als droog (va..
16,99€
MOTIP LAK ZWART
Sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weer..
10,99€
MOTIP ONTVETTER
Ontvetter voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Ontvetter heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief. MoTip 600 Ontvetter verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter. ..
6,99€
MOTIP PLASTIC PRIMER
Sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. ..
16,99€
MOTIP PRIMER WIT, ZWART, GRIJS, ROOD
Sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar..
10,99€
MOTIP SPUITPLAMUUR SPRAY PUTTY
Sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Spuitplamuur heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering. MoTip Spuitplamuur is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vana..
11,99€
MOTIP VELGENLAK DIVERSE KLEUREN
Sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloe..
10,99€
MOTIP VINYL SPRAY
Elastische vinylspray met uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer. MoTip Vinylspray heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. ..
16,99€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2021