AGM Accu's

AGM accu

De semi-tractie AGM accu’s zijn accu’s van de hoogste kwaliteit en geheel onderhoudsvrij! Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met zonnepanelen.

De AGM accu’s bevatten geen vloeistoffen maar een speciaal vezelnetwerk wat geen onderhoud vereist. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalcium platen zorgt voor een zeer lage zelfontlading waardoor de accu’s langere periodes zonder laden moeiteloos aankunnen. Door de zeer lage interne weerstand zijn ze ook uitermate geschikt voor zware belastingen zoals omvormers, boegschroeven, lieren en startmotoren. De AGM accu is een droge accu en daardoor 180º kantelbaar.

Geschikt voor cyclisch gebruik en het gebruik binnenshuis is bij dit type accu toegestaan. Geschikt voor het opslaan van 12 volt energie vanaf het zonnepaneel of acculader en verkrijgbaar in negen verschillende modellen beginnend bij 40 ampère tot 260 ampère. De AGM accu’s hebben een hogere capaciteit dan de normale loodzuur accu’s.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
STARTHULP POWERPACK PRO
Professionele starthulp voor auto's, vrachtauto's, boot, campers etc.   Voor 12 en 24 Volt zware toepassingen Tot 1500 Amp. Starthulp Inclusief laadconditie aanduiding Veiligheidsmetaalklemmen voorzien van kunststofbescherming incl. Led verlichting Geïntegreerde werkl..
297,50€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2021