Carkit Inbouw

Carkit Inbouw
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
PARROT ASTEROID MINI
Deze kleinste telg uit de Asteroid serie van Parrot, heeft een 3,2"kleurenscherm met een SD-kaar slot. Tevens wordt een draadloze afstandsbediening meegeleverd - multipoint carkit, stem gestuurd, auto sync. - muziek centrum: voice controlled, 4x45W mosfet, meedere bronnen aan te sluiten -..
249,00€
PARROT CK3100
Luxe carkit voorzien van een display en scroll-button. De GSM hoeft niet meer binnen handbereik te liggen. Men kan de GSM via het display van de carkit bedienen. Bij gebeld worden verschijnt het nummer of naam op het display. Extra functie is het automatische synchronisatie van het telefoonboek (..
169,00€
PARROT MKI9100
Parrot introduceert met de MKi-serie een nieuwe generatie Bluetooth handsfree carkits die uitblinkt in bedieningsgemak. Tevens is ieder type uit deze serie een topper op het gebied van multimedia. Iedere geluidsdrager kan via één van de standaard meegeleverde aansluitingen weergegeven worden over..
199,00€
PARROT MKI9200
De MKi-9200 is het nieuwe topmodel van Parrot. Deze carkit omvat alle functies van de MKi-9100 echter uitgevoerd met een afneembaar 2.4” TFT dot matrix kleurenscherm. Via dit scherm worden praktisch alle functies weergegeven zoals: - Telefoonstatus - Menu en instellingen - Playlist - Wall..
249,00€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2018