Verhuur

Dijkman Automaterialen verhuurt de volgende artikelen voor uw auto:
allesdragers, dakkoffers, fietsdragers (trekhaak) en sneeuwkettingen.
 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
SNEEUWKETTINGEN, GEMAKKELIJKE MONTAGE EN VOORDELIG
ADVIES NKC & ANWB : LAAT U OOK IN VOOR- EN NAJAAR NIET VERRASSEN DOOR SNEEUW ONDERWEG ! NEEM VOOR UW VEILIGHEID SNEEUWKETTINGEN MEE ! DIJKMAN AUTOMATERIALEN HEEFT OOK VOOR AUTO  DE PASSENDE SNEEUWKETTINGEN ! VOOR TWIJFELGEVALLEN en BIJ MOEILIJKE BANDENMATEN HEBBEN WIJ DE M..
29,95€
SNEEUWKETTINGEN, ZWARE UITVOERING VOOR 4X4, SUV, CAMPER, BESTEL-VAN
ADVIES NKC & ANWB : LAAT U OOK IN VOOR- EN NAJAAR NIET VERRASSEN DOOR SNEEUW ONDERWEG ! NEEM VOOR UW VEILIGHEID SNEEUWKETTINGEN MEE ! DIJKMAN AUTOMATERIALEN HEEFT OOK VOOR 4x4, SUV, MPV, CAMPER en BESTELWAGEN-VAN  DE PASSENDE SNEEUWKETTINGEN ! VOOR TWIJFELGEVALLE..
89,00€
VERHUUR DAKDRAGERS
Huur Dakdragers Voor het vervoer van bagage, zoals een dakkoffer of een fietsdrager, op het dak van uw auto dient u gebruik te maken van dakdragers; DIJKMAN AUTOMATERIALEN heeft voor bijna alle automodellen een opmaat gesneden dakdrager-oplossing.  ..
0,00€
VERHUUR SKIBOX, DAKKOFFER
DIJKMAN AUTOMATERIALEN is de specialist op het gebied van verhuur en verkoop van dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, enz. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op vakantie te gaan. Huur Dakkoffers v.a. 5,00 Het dakkoffer-verhuurassortiment van DIJKMAN AUTOMATER..
0,00€
VERHUUR SNEEUWKETTINGEN VOOR LUXE, SUV, 4X4 EN BESTELWAGEN
Sneeuwkettingen Als je met de auto naar je wintersportbestemming gaat rijden moet je doorgaans sneeuwkettingen bij je hebben.  Naast de standaard sneeuwkettingen voor gewone auto's zijn er ook kettingen speciaal voor MPV's, SUV, 4x4, bestelbussen en lichte bedrijfswagens. Sneeuwketti..
0,00€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2021