Allesdragers

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
DAKDRAGER THULE SMARTRACK 785
Een gemakkelijk te gebruiken dakdrager met alle toebehoren zijn in de verpakking inbegrepen. Complete verpakking, inclusief 4 voeten en 2 stangen. De rubberen bekleding beschermt de rails tegen krassen. Af te sluiten met behulp van een speciaal hulpmiddel dat bij de verpakki..
131,35€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
DAKDRAGER, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR UW AUTO !
Geschikt voor alle toebehoren zoals fiets- en skidragers, dakkoffers, enz. Volledig anti-roest behandeld. Kunnen worden beveiligd met slot (niet meegeleverd). Vermeld bij uw aanvraag: Merk, Type en Bouwjaar van uw auto ..
89,95€
DAKRAIL VOOR CAMPER EN CARAVAN 3OOCM
ROOFRAIL met twee stuks Fixing-Bar Rail dakliggers (optie).  Bagagedrager systeem bestaande uit twee stangen welke  eenvoudig te installeren zijn op het dak van de caravan of camper.  Elegant en modern design. Solide eindkappen van geperst  aluminium. Op deze R..
183,00€
VERHUUR DAKDRAGERS
Huur Dakdragers Voor het vervoer van bagage, zoals een dakkoffer of een fietsdrager, op het dak van uw auto dient u gebruik te maken van dakdragers; DIJKMAN AUTOMATERIALEN heeft voor bijna alle automodellen een opmaat gesneden dakdrager-oplossing.  ..
0,00€
DAKDRAGER ALU
Aanpasbare dakdrager met fraaie aluminiumstang ( breedte 48mm). Door aanpassen van de kitset kan deze drager voor vele auto's worden aangepast. De aangegeven prijs is voor een komplete dragerset voor uw auto. Geschikt voor de meeste toebehoren zoals fiets- en skidragers, dakkoffers,..
155,00€
DAKDRAGER STAAL
Aanpasbare dakdrager met stalen stang ( breedte ca. 35 mm). Door aanpassen van de kitset kan deze drager voor vele auto's worden aangepast. De aangegeven prijs is voor een komplete dragerset voor uw auto. Geschikt voor alle toebehoren zoals fiets- en skidragers, dakkoffers, enz.  Ku..
145,00€
DAKDRAGER VOOR GESLOTEN DAKRAILING
DAKDRAGER VOOR AUTO'S MET GESLOTEN DAKRAILING Geschikt voor alle toebehoren zoals fiets- en skidragers, dakkoffers, enz. Volledig anti-roest behandeld. Met slot(meegeleverd). Geschikt voor de voertuigen: zie applicatielijst. GEEF BIJ BESTELLING SVP AUTOMERK, TYPE EN BOUWJAAR ..
139,00€
DAKDRAGER VOOR OPEN DAKRAILING
DAKRAILINGDRAGER Geschikt voor alle toebehoren zoals fiets- en skidragers, dakkoffers, enz. Afb. kan afwijkenVolledig anti-roest behandeld. Kunnen worden beveiligd met slot (niet meegeleverd). Geschikt voor de voertuigen: zie applicatielijst. GEEF BIJ BESTELLING AUTOMERK, TYPE EN BOUW..
95,00€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2018