Fietsdragers

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment betrouwbare fietsdragers samengesteld....

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
FIETSBESCHERMERS 6DLG set
De fietsbeschermers van Dijkman Automaterialen beschermen de fiets tegen vervelende transportschade bij vervoer op een fietsendrager. Ook zorgt het voor een beschermd transport van de fiets in de auto, caravan of aanhanger. De set van fietsbeschermers bestaat uit de volgende onderdele..
27,50€
BIKE FRAME ADAPTER
Frame-adapter voor de meest makkelijke montage van fietsen die geen standaard frame hebben (bv. damesfietsen, BMX'en en mountainbikes). Eigenschappen Plaatsing tussen zadelpen en balhoofd. Geschikt voor kwetsbare frames van carbon die extra bescherming nodig hebben. Geschi..
30,00€
FIETSDRAGER PRO USER AMBER I
De Pro-User Amber I  De Pro User Amber I is een fietsendrager die geschikt is voor het vervoeren van 1 fiets. Het maximale draag gewicht van de Amber I is 30 kg. Hierdoor is deze fietsendrager geschikt voor elektrische fietsen. Naast elektrische fietsen is deze fietsdrager uiteraard..
129,95€
FIETSDRAGER PRO USER AMBER II
De Pro-user Amber II is een fietsendrager die geschikt is voor het transport van 2 fietsen. Het maximale draaggewicht van deze drager is 50 kg. Deze drager is geschikt voor zowel elektrische fietsen als stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Zowel 7 en 13 polige aansluit..
199,95€
FIETSDRAGER THULE 532  DAKFIETSDRAGER
Eigenschappen Eenvoudige en stevige fietsbevestiging dankzij de stabiele framehouder Stevige wielbevestiging dankzij de wielriemen met snelsluiting Zet de fiets vast aan de fietsendrager en de fietsendrager aan de dakdragers (inclusief sloten) ..
68,95€
FIETSDRAGER THULE FREEWAY
Eigenschappen Alle onderdelen die de auto en fietsen raken, zijn bekleed met een rubberen laag voor extra bescherming Het Thule Light Board 976 kan erop worden bevestigd Gebruik Thule Bike Frame Adapter 982 voor montage van fietsen die geen standaardframe hebben (bv. damesfiet..
114,95€
FIETSDRAGER UEBLER I21
Eigenschappen - Kleinste en lichtste fietsendrager van Uebler - 60° kantelbaar (90° optioneel ) - Opvouwbaar tot bijzonder compacte opbergmaat - Intelligente lichte bouwwijze - Gepatenteerde iQ-sluiting zonder hefboom - Afneembare afstandhouders met diefstalbeve..
619,00€ 579,00€
FIETSDRAGER, DESIGN  FIETSENDRAGER AAN ACHTERZIJDE VAN  AUTO ZONDER TREKHAAK
DESIGN fietsendrager, GEMAKKELIJK TE PLAATSEN  Geschikt voor 2 fietsen. Geschikt voor de meeste fietsen. Montage zonder trekhaak, aan de achterkant van de auto. Gemaakt van 100% recyclebare, niet roestende materialen. Verstelbare draagarmen. Niet krassende rubbervoet van ..
195,00€
FIETSDRAGER, EENVOUDIGE FIETSENDRAGER AAN ACHTERZIJDE VAN  AUTO ZONDER TREKHAAK
HEBT U EEN AUTO ZONDER TREKHAAK, DAN KUNT U MET DEZE FIETSENDRAGER PROBLEEMLOOS TOT 2 FIETSEN VERVOEREN ! DEGELIJK FABRIKAAT GEMAKKELIJK TE PLAATSEN MUURVASTE BEVESTIGING ! DE VOORDELIGSTE MOGELIJKHEID OM UW FIETSEN TE VERVOEREN ZONDER TREKHAAK ..
49,50€
FIETSDRAGER, GIRAFFE BIKELIFT, uw E-bike liggend op uw autodak
VERLAAG UW KOGELDRUK, VERBETER DE STABILITEIT,  VERVOER UW FIETSEN OOK ZONDER CARAVAN met onze unieke Bikelift. UNIEK: DE ENIGE FIETSLIFT DIE GESCHIKT IS VOOR UW E-BIKE FIETS OP HET AUTODAK, MET DE BIKELIFT GIRAFFE-ll FIETSENLIFT IS DIT HET GEMAKKELIJKST ! DE FIETSENDRAGER MET UN..
299,00€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
FIETSDRAGER, THULE 591 DAKFIETSDRAGER
De Thule ProRide 591 is de meest elegante en handige manier om uw fiets te dragen op het dak van de auto. Deze Thule ProRide is een dakgemonteerde fietsdrager die fietsen tot 20 kg kan dragen met de eenvoud van aanbrengen en loshalen op dakniveau.   ..
109,99€
FIETSDRAGER, UEBLER F22
* Geschikt voor 2 fietsen * Gewicht 11.9 kg * Belastbaar tot 60 kg (E-bikes) * Drager en fietsen afsluitbaar * 3 jaar garantie   ..
455,00€ 429,50€
FIETSDRAGER, UEBLER X21s NANO, BESTE IN TEST CONSUMENTENGIDS MEI 2016/2017
Als beste uit de test gekomen. (OPNIEUW IN MEI 2016/17 !) Specificaties : Kan compleet worden ingeklapt  Afmetingen ingeklapt : lengte 62 cm , Breedte 58 cm , Hoogte 24 cm. Ook voor vervoer van E-bikes , in totaal 60 kg draagvermogen Zonder probleem op elke trek..
570,00€ 539,50€
LANGE LADINGBORD voor fietsenrek of overstekende lading, metaal
Lange Lading Bord Metaal met ophangkoord In veel landen verplicht Met ophangkoord. Afmeting: 42,3 x 42,3 cm. Metaal. ..
27,99€
LANGE LADINGBORD voor fietsenrek of overstekende lading, plastic met reflectors
Lange Lading Bord Metaal met ophangkoord In veel landen verplicht Met ophangkoord. Afmeting: 50x50 cm. Plastic, met reflectors ..
15,99€
OPRIJGOOT TBV DIAMANT
Productbeschrijving Deze Pro User oprijgoot is geschikt voor de Diamant/Smaragd/Azur fietsendrager. De goot is gemakkelijk te monteren/bevestigen en zorgt ervoor dat u de fiets nooit meer hoeft te tillen.   ..
29,95€
SPINDER XPLORER
Veilige en betrouwbare fietsendrager voor het transport van 2 fietsen (ook e-bikes). Makkelijk op te bergen door het handig inklapsysteem Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, fietsen (incl. e-bikes) en bandenmaten Zeer eenvoudige en snelle montage door de gepatenteerde snelk..
399,00€
SPINDER XPLORER +
Veilige en betrouwbare kantelbare fietsendrager voor het transport van 2 fietsen (ook e-bikes). Makkelijk op te bergen door het handig inklapsysteem Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, fietsen (incl. e-bikes) en bandenmaten Kofferbak blijft toegankelijk door eenvoudig te be..
439,96€
FIETSDRAGER, PRO-USER DIAMANT, "BESTE KOOP" CONSUMENTENGIDS MEI 2017
PRO-USER DIAMANT FIETSENDRAGER IN CONSUMENTENGIDS MEI 2015 VOOR 3E KEER, OPNIEUW : BESTE KOOP ! Testoordeel Consumentengids mei 2015: 7,3 Bijna net zo goed als de nummer 1 (Uebler X21, 7,8), maar voor bijna de helft van het geld ! Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, fietsen en bandenmate..
379,00€ 319,00€
FIETSDRAGER, PRO-USER® DIAMANT BIKELIFT , de NIEUWSTE electrische FIETSENLIFT
NU GAAN DE ELECTRISCHE FIETSEN VOOR IEDEREEN ECHT MOEITELOOS MEE ! 1. DE BIKELIFT IS VOORZIEN VAN WIELTJES, U RIJDT HEM NAAR DE AUTO EN PLAATS HEM dmv DE EENVOUDIGE SNELKOPPELING ! 2. RIJDT DE FIETSEN OP DE GROND IN DE GOOT. 3. DE ELECTRISCHE LIFT BRENGT DE FIETSEN OP DE JUISTE HOOGTE PRO-USE..
699,00€
FIETSDRAGER, QUADROBIKE FIETSENDRAGER 4 FIETSEN
ALLE FIETSEN KUNNEN MEE OP ONZE QUADROBIKE FIETSENDRAGER VEILIGE EN BETROUWBARE FIETSENDRAGER VOOR TOT 4 FIETSEN GESCHIKT VOOR ALLE TREKHAKEN, ALLE FIETSEN EN BANDENMATEN KOFFERBAK BLIJFT TOEGANKELIJK DOOR EENVOUDIG TE BEDIENEN KANTELMECHANISME DE FIETSEN STAAN IN STABIELE, VERSTELBAR..
289,00€
FIETSDRAGER, UEBLER DT-1
* Disseldrager * Beugel neerklapbaar ..
160,00€
FIETSDRAGER op trekhaak, compact uiklapbaar , eenvoudige uitvoering
Fietsdrager trekhaak met kentekenplaathouder Omschrijving Universeel, voor 2 fietsen, makkelijk te bevestigen op de trekhaak, inclusief kentekenplaathouder. ..
32,99€
FIETSDRAGER THULE HANG ON  4 fietsen
Thule fietsendrager HangOn 9708 De Thule HangOn 9708 is een eenvoudige, kantelbare (werkt alleen zonder fietsen) en makkelijk te gebruiken fietsendrager om 4 fietsen mee te vervoeren. Kenmerken: •Door de sterke koppeling hoeft hij voor montage niet afgesteld te worden. •De zachte en bes..
149,00€
FIETSDRAGER, BRILJANT, FIETSENDRAGER
De Pro User Fietsendrager Briljant is een veilige en betrouwbare fietsendrager voor het transport van 2 fietsen met verlichting en kentekenplaathouder Met een universele montage op de trekhaak is deze zonder gereedschap te monteren. De fietsen worden goed beschermd door meerdere schuimrub..
109,00€
FIETSDRAGER THULE EXPRESS  2 fietsen
Zachte, beschermende framehouders houden de fietsen op hun plaats. Met riem voorgemonteerd en reflectoren inbegrepen voor extra veiligheid. De fietsen hangen op juiste hoogte boven de grond. Plat op te vouwen en is dus eenvoudig op te bergen en te hanteren. ..
69,99€
Powered By OpenCart
Dijkman Automaterialen BV © 2018